HISTÒRIA D'UN HIDE

Feia temps que volia muntar un hide fixe prop de casa per tal de poder realitzar fotos d'ocells d'una forma més còmoda. No obstant, si la distància era molt propera a la zona urbana sempre hi havia el perill que espècies oportunistes com els pardals i les garses fessin foragitar d'altres espècies més interesants, per no parlar dels gats que deixaven en un tres i no res el rebost buit.

Però sembla que al final he pogut localitzar un indret on malgrat estar aprop de casa també és un lloc bastant freqüentat per moltes espècies, cosa que m'anima a intentar en el dia a dia a millorar les condicions tant del hide com de la menjadora i de l'entorn.

Aquestes fotografies són un petit recull de nombroses captures que he pogut realitzar fruit de només 4 matins que he pogut passar dins del hide durant els primers 3 mesos de l'any. Espero a partir d'ara poder dedicar-li més temps, i poder fotografiar noves espècies.Vista del hide, el qual disposa de dos finestres amb vidre espia.

Vista de la menjadora, la qual disposa també d'un petit abeurador.

 Tórtora turca

 Mallerenga carbonera

 Mallerenga blava

 Mallerenga cuallarga

 Merla femella

 Merla mascle

 Pardal de bardissa

 Pit-roig

Tallarol de casquet mascle

 Raspinell


3 comentaris:

 1. Hola Jordi. Ja veig que tens el tema ben avançat. T'ha quedat molt be i veig que funciona. No vull pensar quan se vagi consolidant...
  Me n'alegro molt.
  Guapissim el Raspinell.
  Una abraçada i aviat et trucaré, que et vull comentar un tema.

  ResponElimina
 2. Hola Jordi,como dice Toni el comedero veo que de momento te va bien y por lo que veo hay bastante variedad el Agateador de lujo.Espero que pronto nos veamos y pueda visitarlo.Un fuerte abrazo compañero.

  ResponElimina
 3. Ei Jordi!! que callado te lo tenias bribón je,je,no en serio veo que has realizado un muy buen trabajo que espero que te proporcione muy buenos momentos de observación y fotografia,,por cierto tenemos que hablar sobre el cristal que usas, ya me contaras,,un abrazo y hasta pronto

  ResponElimina