DURBEC I TRENCAPINYES

Fa uns dies alguns companys del mon fotogràfic em van convidar a provar un aguaït d'una menjadora situada en un bosc de mitja muntanya proper a la plana de Lleida. Va ser un no parar de fotografies, ja que en companyia d'en Fernando varem poder disfrutar de la presència de vàries espècies que continuament anaven entrant a la menjadora, però no va ser fins ben entrat el matí que el resultat va ser més que satisfactori amb les visites de dos espècies força singulars com són el trencapinyes i el durbec.

Gràcies Fernando, Antonio i companyia....








4 comentaris:

  1. Hola Jordi. Magníficament ben aprofitada l'ocasió. Jo no vaig tenir tanta sort el dia que vaig estar amb Felix. T'han quedat m,olt be, et felicito.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. I d'aquests, ni t'ho dic...no els he vist més que de lluny, al no tenir hide... Una enveja totañl, ja que pel que dius son ben a prop meu.
    Les fotos perfectes. gràcies per compartir-les.
    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Ei Jordi!!,encantat de que pasesis un bon mati ben profitós,les fotos t´han quedat xulissimes,aquesta lumix es una opció a tenir molt encompte,,una abraçada

    ResponElimina
  4. Hola company!!fotografias de lujo me alegro que tu subida al comedero con Fernando fuera de provecho.Nos vemos un abrazo

    ResponElimina